Kategorie receptů
- Autor: Koboja
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 1.00
Zeleninu nahrubo nakrájet a vařit asi 30 min. se solí,kmínem , česnekem, bobk. listem a celým pepřem. Možno přidat na talíři nějakou bílkovinu- libové maso, šunku nebo vejce vařené.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 40 |
Zelí bílé hlávkové | 80 |
Mrkev | 40 |
Celer - bulva | 15 |
Česnek | 1 |
Koření průměr | 1 |
Sůl | 1 |
Energetická hodnota celkem: 327 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nahrubo nakrájet a vařit asi 30 min. se solí, kmínem, česnekem, bobkovým listem a celým pepřem. Je možné podle potřeby přidat nějakou bílkovinu přímo na talíř -libové maso, vařené vejce, šmakouna nebo šunku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.