Sledujte nás:

Krotitelka tuků

Zpět
  • Autor: Koboja
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 1.00

Zeleninu nahrubo nakrájet a vařit asi 30 min. se solí,kmínem , česnekem, bobk. listem a celým pepřem. Možno přidat na talíři nějakou bílkovinu- libové maso, šunku nebo vejce vařené.

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 327 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu nahrubo nakrájet a vařit asi 30 min. se solí, kmínem, česnekem, bobkovým listem a celým pepřem. Je možné podle potřeby přidat nějakou bílkovinu přímo na talíř -libové maso, vařené vejce, šmakouna nebo šunku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 02. 2011 08:49
Napište komentář...

Naši partneři